Kissa onnenkaluna?

Jos joskus tuntuu siltä, että oma onni potkii päähän, on aika luottaa hieman ulkopuoliseen apuun. Kaikille tuttu japanilainen onnenkissa on varmasti luotettava apu mutta toki omaa lemmikkieläintään voi käyttää myös onnen amulettina. Kissat ovat omalla tavallaan todella mystisiä otuksia ja putoavathan ne aina jaloilleen.

No missä kissaa sitten voisi käyttää? Lottonumerojen valinnassa? No jos ei siinä Lotossa ole tullut pitkään aikaan mitään isompia voittoja ja et halua tietokoneen arpomia lukuja, niin tee vaikkapa kertakäyttömukeista numerot, rippottele ne ympäri huonetta ja laita namupaloja niiden päälle. Sitten anna kissan arpoa. Minkä väärinpäin käännettyjen kuppien päältä kisu on ensiksi syönyt herkut, laita ne numerot lottoon tai muuhun numeropeliin. Ja muuten toimii!

Toinen vaihtoehto taikauskoisille on pelata kissa aiheisella Leo Vegasilla peliautomaatteja. Voi kuitenkin pidemmän päälle olla huono idea antaa kissan päättää kaikesta. Vinkkinä muuten kaikille kissapelien ystäville, LeoVegas –kasinolla on tarjolla ihan uusi OMG! Kittens –kissanpentupeli, josta omakin kissasi varmasti innostuu.

Tässäpä mukava yhteinen harrastus, josta voi jopa kertyä pankkitilillekin täytettä. Ainakin sen verran että saa vuoden kissanruuat ja omistajalle uuden läppärin kun kissa on raapinut edellisen käytännössä piloille. Kokeile myös purina.fi sivuston tablettisovelluksia kissasi iloksi. Voit laittaa tabletin lattialle ja antaa kissan huiskia käpälällä ainakin kaloja, tähtiä ja muita otuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *