Kisut.fi foorumin esittely

Halusin lähteä vielä esittelemään erikseen tätä meidän foorumia ja sen toimintoja sekä sisältöä. Käynkin tässä kirjoituksessa hieman läpi foorumia ja miksi sinne kannattaa se tunnus luoda!

Ensinnäkin foorumin tarkoitus on tuoda hyvä ja selkeä keskustelupaikka kaikille kissoista kiinnostuneille. Foorumi toimii myös pääsääntöisenä tapana kommentoidan Kisut.fi sivuston artikkeleita. Tarvitset siis yhden tunnuksen ollaksesi mukana toiminnassa!

Foorumi on haluttu aluksi pitää suhteellisen simppelinä. Ensimmäinen näkymä näyttääkin suoraan sen mitä on tapahtunut viimeksi ja jos haluaa lähteä syvemmälle keskustelualueisiin pureutumaan niin sekin on mahdollista. Alueita ei aluksi olla haluttu tehdä liikaa vaan niitä lisätään sitten tarpeen tullessa. Ehdotuksia kategorioista otetaan vastaan tietysti foorumilla!

Alustaksi valittiin Discourse sen helppokäyttöisyyden ja toimivuuden takia. Discourse on myös täysin suomenkielinen, joten sen käyttö on siis helppo aloittaa! Kerroinkin hieman Discoursesta tuolle foorumin ketjussa: https://foorumi.kisut.fi/t/mika-ihmeen-discourse/20

Näytämme vieraille aika paljon, mutta osa keskustelusta on suoraan piilotettu vierailta. Esimerkiksi meidän Taukotupa niminen yleinen keskustelualue on vierailta suoraan piilossa ja sinne pääseekin mukaan tekemällä tunnuksen. Käytännössä tunnus on pakollinen, jotta pääsee osallistumaan keskusteluun. Foorumin lukeminen onnistuu ilman tunnuksia. Tunnusten luonti on täysin ilmaista!

Olemme saaneet muutaman jäsenen jo foorumille ja hyvä niin. Laitoimmekin sinne pienen kyselyn lahjakorttiarvonnasta – haluamme tietää kumpi lahjakortti hankitaan arvottavaksi! Arvonta järjestetään piakkoin ja siihen voi osallistua kaikki foorumin aktiiviset jäsenet!

Tällä hetkellä jos teet tunnuksen pääset suoraan luottamustasolle 1! Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että saat suoraan kaikki foorumin toiminnot käyttöösi ja pääset aloittamaan keskustelun kunnolla! Tule rohkeasti tekemään uusia keskustelunavauksia ja ottamaan osaa tämän foorumin rakentamiseen!

Yksi iso osa Discoursea on liputtaminen. Foorumin jäsenet osallistuu nimittäin moderointiin ja voivat liputtaa viestejä riippuen onko ne aiheettomia, turhia, spämmiä, eivät kuulu aiheeseen tai muuta vastaavaa. Tämä helpottaa ylläpitämistä ja sivuston valvontaa.

Otamme vastaan palautetta niin sivustosta, kuin foorumistakin! Palautetta voi laittaa foorumille taikka sitten minulle sähköpostiin marko@kisut.fi – sivuston palautelomake toimii myös yhtä hyvin!

Aloita keskustelu osoitteessa foorumi.kisut.fi